Реконструкція пошкодженої орбіти ока за допомогою індивідуального імплантату, який розроблено ІТ спеціалістами та біоінженерами 3D Metaltech, з урахуванням отриманих ушкоджень та антропометричних даних військового дозволить відновити форму обличчя та спиятиме покраженню (відновленню) зору

Шановні друзі ми з ВАМИ зібрали необхідну суму 11 439 грн для виготовлення індивідуального імплантату орбіти ока пораненому в бою за нашу Батьківщину  мужньому  снайперу Володимиру.  

Реконструкція пошкодженої орбіти ока за допомогою цього індивідуального імплантату орбіти ока, який розроблено ІТ спеціалістами та  біоінженерами з урахуванням отриманих ушкоджень та антропометричних даних військового.

Після встановлення імплантату( хірургічна операція)Очікується, відновлення форми обличчя Володимира, сплановане лікування та реабілітаційні заходи мають покращити функціонування пошкодженого ока та навіть відновити зір.

Наразі, Володимиру проведено операцію.  Пройшло майже два тижні і зі слів захисника, він почувається добре, зір покращується. «Ну по трошки, вже бачу другу стрічку, на таблиці, там де перевіряють зір… Раніше і першу погано бачив, знав що там Ш Б)»,каже Володимир.

 

МИ ЩИРО ВДЯЧНІ ВСІМ ХТО ДОНАТИВ НА ІМПЛАНТАТ ДЛЯ ВОЛОДИМИРА. І ПОБАЖАЄМО СКОРІШОГО ОДУЖАННЯ!!!

ВЕЛИКА ПОДЯКА ВІКТОРІЇ, ІВАНУ, БОГДАНУ, СЕРГІЮ, СВІТЛАНІ! 

ОСОБЛИВА ПОДЯКА НАШИМ ВОЛОНТЕРКАМ в ЯПОНІЇ ЯННІ і УЛЯНІ, ЯПОНСЬКІЙ ГРОМАДІ: міст Тачікава, Хіно, Кунітачі та Фучу

立川市、日野市、国立市と府中市の市民の皆様

 

Шановні друзі , донати , які надходять на рахунки фонду спрямовуються на виготовлення індивідуальних імплантатів для постраждалих від війни військовим і цивільним!

РАЗОМ ПОКРАЩИМО ЖИТТЯ ТИМ ХТО ЦЬОГО ПОТРЕБУЄ НАЙБІЛЬШЕ!

 

Долучитися до цільової медичної допомоги військовим та цивільним,

здійснити благодійні внески можна за наступними реквізитами:

UA363052990000026007001802742 (ПриватБанк)

Або за номером карти(ПриватБанк): 5169335100412572

Наповнимо світлом та надією кожне серце!