Зустріч представників БФ Осяяні Світлом з організацією випускників університету Васеда. Кунітачі, Токіо, Японія

19 листопада 2022 року представниці Благодійного Фонду Осянні Світлом Янна та Уляна провели зустріч із представниками організації випускників університету Васеда.

Під час зустрічі представницями Фонду було висвітлено головні історичні факти розвитку України, як вільної і незалежної країни, її народні традиції до сьогодення, шлях боротьби українського народу у своєму прагненні до свободи і гідності жити на своїй землі.

Відчути красу рідної української мови присутні мали можливість завдяки українській пісні у виконанні Уляни та Янни. Спів українських народних та сучасних пісень, зокрема В. Івасюка не залишили байдужих у залі. Дійсну міжнародну єдність викликало виконання гімну України у супроводі надзвичайно чарівної флейти, партію якої виконав японський музикант – один із випускників університету.

Наприкінці зустрічі українки розповіли про діяльність БФ та подякували присутнім за їх небайдужість, розуміння та підтримку. Було зібрано грошову допомогу у розмірі 76000 йен, задля допомоги у відновленні життя українських воїнів та громадян України.

ご支援をありがとうございます。ウクライナに栄光あれ!

СЛАВА УКРАЇНІ _ スラーヴァ・ウクライーニ!